La paret de les auques 10 anys
Inici
Què és això?
Escriviu-nos
Auques
Llibre de visites
Notícies
Cerca

 
Què és això?

A l'espai d'Internet de l'IES Pius Font i Quer de Manresa tenim una paret dedicada a les auques sobre diferents autors o temes de Llengua i Literatura Catalana.

En Joan Vilamala, que temps era temps feia cançons amb el grup de cançó Esquirols, actualment és professor del nostre centre, i d’uns anys ençà ha anat descabdellant rodolins sobre Ausiàs March, Jacint Verdaguer, Àngel Guimerà, La Renaixença, Josep Pla, etc. i altres temes relacionats amb la cultura catalana. Alguns d'aquests versos els han transformat en forma i color, de vegades dibuixants professionals o, de vegades, els mateixos alumnes del centre que s'han posat a il·lustrar-los.

Com podeu veure si aneu a Auques en tenim algunes que encara no són il·lustrades. Si us animeu a dibuixar-les i les passeu a format digital, ens les podeu fer arribar i les hi inclourem.

Στο Betarades μπορείτε να βρείτε το πληρέστερο Κουπόνι στοιχιμα λαιφ με ενσωματωμένο Livescore. Καθημερινά σας παρουσιάζουμε όλους τους σημερινούς αγώνες, αλλά και εκείνους των προηγούμενων και των επόμενων ημερών. Μπορείτε να πλοηγηθείτε πολύ εύκολα σε αυτούς, πατώντας στις αντίστοιχες ενδείξεις στην κεφαλίδα που υπάρχει στο κουπόνι στοιχήματος.

Darrerament, per Internet, el nostre aucaire va entrar en contacte amb Ramon Cuéllar, un català de la diàspora (de Suïssa), que li va demanar un cop de mà. En Joan com a bon mestre va acceptar el repte i podem dir que a partir de llavors va creant escola. Ho comprovareu si aneu a: http://www.rodolins.cat. Gràcies, doncs, a aquesta col·laboració hem ampliat la Paret amb noves auques.

I més encara, n’hi hem afegit també algunes d’autors i temes diversos, que pensem que mereixen ser divulgades.

Quants més serem més riurem!


Què és una auca?

Per a aquells que no teniu clar què és una auca, podeu veure'n dues definicions: